Hverdagen


Fitness-IMG-5473-754x120

 

En normal hverdag
Vi tilstræber, at børnene får en helt almindelig hverdag. I det daglige er hverdagen præget af mange rutiner og traditioner og er derfor struktureret med faste rammer for, hvad der skal ske. Formålet er at skabe en overskuelig og genkendelig hverdag for jeres barn. I weekenderne gør vi dog meget ud af, at der er mere tid til afslapning og leg. Helt i tråd med hverdage og weekender hjemme i familien. 

Aktiviteter 
Børnene er glade for og har brug for fysiske udfoldelser. Det prioriterer vi derfor ved at være på legepladsen eller tage på ture til skov, strand og lignende. Andre aktiviteter i løbet af dagen kunne være spil, historielæsning, tegning, maling, hjælp med praktiske opgaver og så videre. Dagen slutter altid på en god måde med frugt, godnathistorie og sang, så barnet trygt kan lægge sig til at sove. Om fredagen hygger vi med slik og tegnefilm, men forsøger ellers at begrænse slik og søde sager. 

Skole eller daginstitution
Børn der opholder sig på Døgncentret fortsætter så vidt muligt i den daginstitution eller skole, de allerede er tilknyttet.  Hvis barnet før har boet langt fra Døgncentret, finder vi en daginstitution eller skole tættere på. De børn, der ikke skal i daginstitution, er på Døgncentret i dagtimerne, hvor vi laver forskellige aktiviteter med børnene i forhold til deres alder.